Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Vitality Club Strijp

KOM ERBIJ!
Dagelijks bewegen is goed voor de gezondheid. U voelt u fitter en het geeft structuur aan de dag. Samen bewegen is leuker dan alleen. Dat is niet alleen goed maar ook gezellig! Onder leiding van een begeleider kunt u meedoen aan de lessen. De Vitality Club bestaat uit een groep wijkbewoners die samen bewegen en na afloop gezellig koffie drinken.

Samen sporten en bewegen
Met de Vitality Club kunt u iedere week samen met andere wijkbewoners sporten en bewegen. Dat is niet alleen goed maar ook gezellig! Onder leiding van een begeleider kunt u meedoen aan de lessen.

  • Wanneer: maandag-, dinsdag- en donderdagochtend
  • Hoe laat: van 09:00 tot 10:00 uur
  • Waar: Urban Sportpark (Jongerencentrum), Halvemaanstraat 130 Eindhoven (achter basisschool Strijpdorp)
  • Voor wie: 55+
  • Niveau: geschikt voor iedereen: u kunt meedoen op uw eigen niveau. Ook geschikt voor mensen met een beperking, mensen die wat moeilijker ter been zijn, die met rollator of andere hulpmiddelen lopen. Na afloop drinken we samen nog een kop koffie of thee. De kosten zijn 1 euro per week. Doe mee, wordt fitter en leer tegelijkertijd nieuwe mensen kennen.

Meer informatie vindt u op de website van Eindhoven Sport.

Eindhoven Sport

Of neem contact op met Jasper van Hoof via +31 6 119 038 46, of via jasper.van.hoof@eindhoven.nl.

Neem hieronder alvast een kijkje: