Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Nieuwe aanmeldprocedure

Graag willen wij u informeren over de gewijzigde aanmeldprocedure bij ons gezondheidscentrum. Heeft u een afspraak met één van onze medewerkers, dan hoeft u zich niet langer aan de balie te melden.

 

Direct bij binnenkomst treft u een aanmeldzuil aan. Hierop kunt u met uw geboortedatum  aangeven dat u er bent. Na uw aanmelding krijgt de betreffende medewerker direct een bericht in zijn/haar agenda en weet daardoor dat u er bent en in welke wachtkamer u heeft plaatsgenomen.

U kunt zich ook aanmelden met een vraag om urineonderzoek waarbij u een urinepotje met vragenformulier kunt meenemen. Ook kunt u zich aanmelden als u uw urinepotje weer komt inleveren. Volg daarbij de instructies op de aanmeldzuil.

Wij hopen u zo beter te kunnen helpen doordat wij nu inzicht krijgen op het aantal wachtenden, de wachttijd en in welke wachtkamer u plaatsneemt. Mocht u aanbevelingen of opmerkingen hebben over de aanmeldzuil dan kunt u een bericht e-mailen naar assistenten@gcdepastorie.nl ter attentie van D. Rutgers.